zöld-S Studio

Főoldal    Bemutatkozás    Kiadványok    Szolgáltatás

Műszaki fejlesztés  PEGMI  Környezetvédelem    Hírek    Hírlevél    Visszajelzés


 

 

Oláh Miklós: 
Az “AZ ÚT, AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÉLET” szolgálatában

                 

A Kiadó ennek a kis válogatásnak a megjelentetésével tiszteleg Oláh Miklós atya papi szolgálatának jelentős évfordulója, az aranymiséje alkalmából.

Feltételezzük, hogy nem kell őt bemutatnunk. Ami a Kiadóhoz fűződő szakmai kapcsolatot illeti, el kell mondanunk, hogy több, a keleti kereszténységgel foglalkozó könyvünknek lektora, és kiadványainkkal kapcsolatban gyakran adott, illetve ad szakmai segítséget.

Kevés olyan lelkipásztor működött, működik a Hajdúdorogi Egyházmegyében, akit annyian ismernek egész Magyarországon, görög katolikusok, római katolikusok egyaránt, de valószínű más felekezetűek is, mint õ. Nemcsak ismerik, de szeretik és tisztelik, elismerve munkásságát, életét, hivatása iránti elkötelezettségét.

A könyv utolsó fejezete – visszaemlékező, jubileumi alkalomra összeállított írásában – felvillantja a tartalmas életút főbb állomásait.

A könyv címét az aranymisés szentképek hátoldalán olvasható gondolat sugallta:

50 év Krisztus
az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET
szolgálatában

Kívánjuk, hogy a könyvben szereplő – válogatott – írások minél több embert segítsenek arra az ÚTRA rátalálni, illetve azon maradni, amelyet csak az IGAZSÁG irányíthat, és amely maga az ÉLET, az egyetlen Élet, AKI Jézus Krisztus!

Budapest, 2004 Pünkösdjén

a Kiadó

   

 

 

 

 

 

 

Unio  *  Communio *  Communicatio

Egység  *  Közösség *  Kapcsolatteremtés

© zöld-S Studio

Készült: 2001. június 30.                                                   *                                                  Frissítés: 2017. április 1.